News

Ryktene har endelig blitt bekreftet

Etter at A-ha ble sittende i 1994, fulgte Harket en solokarriere og har hittil sluppet seks studioalbum. St. komponerte også en sang med sin fetters sønn, Blade Whitehead, for en årlig musikk natt.

Reidars sønn, en lege på sykehus, og Henny, økonomilærer [28] og bror til Gunvald, Håkon, Ingunn og Kjetil, vokste opp i Asker i Sør-Norge. Singelens internasjonale suksess hjalp A-har debutalbumet Hunting High og Low for å selge over 10 millioner eksemplarer verden over. “Han har gitt meg tillit, oppfordrer meg til å snakke med folk, ikke å være redd, og å bruke evner jeg har. Det er bra at vi er så forskjellige og fortsatt respekterer hverandre. Siden 1998 har A-ha gitt ut fire studio album og flere samlinger. På A-ha-opptak har Morten sunget med Graham Nash, Lissie, Alison Moyet, Ian McCulloch, Ingrid Helene Håvik og Anneli Drecker.

Harket ga ut et annet soloalbum, brev fra Egypt, 28. mai 2008 via Universal Records Germany.
I 2009 skapte og utførte Harket hovedtemaet for A Name er et navn, en film om Makedonia av Sigurjon Einarsson.
I april 2012 lanserte Harket sitt nye soloalbum, Out of My Hands i både Norge og Tyskland, og 14. mai i Storbritannia. Musikalske påvirkninger var blant annet Uriah Heep, Jimi Hendrix, Queen, Johnny Cash, Simon og Garfunkel, David Bowie og James Brown. Morten er veldig lojal og han er rettferdig i å gi folk en sjanse, vise dem hvem de er og hva de er verdt før du dømmer dem.

De tre medlemmene av a-ha, Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy ble utnevnt til riddere av 1. klasse i den kongelige norske ordningen. Slater og Ratcliff dannet sammen T.J. Morten far hadde tenkt å bli en klassisk pianist; Morten tok også piano leksjoner for en stund, men manglet disiplinen til å øve. Deres åttende studioalbum, Analogue, ble utgitt i 2005 og ble en stor hit over hele verden, og oppnådde Platinum-sertifisering i Storbritannia. Ratcliff behandlet alle tekniske og musikalske aspekter; Slater var den internasjonale forretningschefen og lenken til Warner Brothers hovedkontor.

Bandet sier navnet A-ha kommer fra en tittel Paul har til hensikt å gi til en sang; han dithering mellom tittelen “A-ha” og “A-hem”. Deres andre studioalbum var Scoundrel Days, etterfulgt av opphold på disse veiene og øst for solen, vest for månen, må Mags ofte rapportere mellom Morten og meg, og den offisielle seremonien fant sted den 6. november 2012.

Image result for Morten Harkets

Før Morten kom til Pål og Magne, var han lederens sang av et soulband, kalt “Souldier Blue”.
I 1993 utførte Harket et cover av “Can not Take My Eyes Off You” av Crewe / Gaudio på Coneheads filmlydspor i 1993. Morten Harket, født 14. september 1959, er en norsk vokalist og musiker, best kjent som leder av synthpop / rockbandet A-ha, som utgav ti studioalbum og toppet kartene internasjonalt etter deres gjennombruddsslag “Take On Me” i 1985. Han er en ekspert på å alltid få det siste ordet, om han har rett eller ikke. Notatet holdes overskride bryststempelnotatet i Bill Withers berømte sang Lovely Day med 2,2 sekunder.

I oktober 2009 annonserte A-ha at de ville oppløse seg etter en avskjedsturné i 2010. Olav ble tildelt som en belønning for fremragende tjenester til sitt land og menneskeheten. Før han ble med i A-ha i 1982, hadde Harket dukket opp på Oslo klubbscene som en sanger for blues outfit Souldier Blue.

Trioen, komponert av hovedmusiker Harket, gitarist Paul Waaktaar-Savoy (Pål Waaktaar for hans ekteskap i 1994), og keyboardist Magne Furuholmen, dannet 14. september 1982, og forlot Norge for London for å lage en karriere i musikkbransjen. The Royal Norwegian Order St. Bandet løslatt deretter den kommersielt skuffende Memorial Beach, hvoretter bandet satte seg.

Harket re-ble med sine kolleger i A-ha i 1998 for å utføre på Nobels fredspris konsert. Den 14. april 1993 bruker hun Tomine som hennes fornavn. Morten er faktisk den eneste i Norge som hadde så mye ambisjon som jeg gjorde. “

Magne Furuholmen beskriver Harket som “sammen”. 14. mai 1989) Jonathan Henning Adler jobbet Malmquist Harket (f. Billetter til A-konsert på Oslo Spektrum 4. desember 2010 utsolgt innen 2 timer.

Den 27. september 2015 ble A-ha gjenforent for en stor mengde samlet på Rock in Rio 2015-festivalen i Rio de Janeiro, Brasil, som førte til en gjenforeningsturné og Cast in Steel-albumet.

I juni 2017 ble bandet utført for MTV Unplugged i hjemlandet. Harket har også sluppet seks soloalbum. Han husker bandet sitt første besøk i London sammen, hvor Harket brente alle klærne og re-fashioned sin garderobe. Forestillingen ble utgitt som et live-album i september, og den akustiske versjonen av “Take On Me” ble laget av Hollywood-filmen Deadpool 2.

Paul Waaktaar-Savoy beskriver Harket som “helt forskjellig fra meg”. Furuholmen sier Harket “sterkt tror på alt han gjør. Olav for deres bidrag til norsk musikk. A-ha ble oppløst i 2010 etter at de spilte sin siste konsert i Oslo.

I 2015, etter hvert medlem forfulgt sin egen kunstneriske vei, reiste A-ha til et nytt album, Cast In Steel, og utførte en World Tournament, sparket på Rock in Rio i Rio de Janeiro, Brasil den 27. september 2015. Dette gjelder også for bandet, og det er gitt bort til oss. Bandets nyeste studioalbum før splittet, Foot of the Mountain, ble utgitt våren 2009.

Harket holdt et notat i 20,2 sekunder i A-ha 2000-sangen “Summer Moved On”, antatt å være den lengste notatet i britisk karthistorie. Jeg antar at vi begge har store egoer. Spenningen mellom oss er kreativ. Han har modet av sin egen tro og kan ikke rystes. De valgte studiet av musiker, produsent og snart-til-være-leder, John Ratcliff, fordi den hadde en Space Invaders-maskin.

Ratcliff introduserte bandet til sin leder, Terry Slater, og etter noen møter hadde A-ha to ledere. Blant dem, Pakistan rockeband Junoon på sangen “Piya”, Hayley Westenra på “Children First”. Han har også utført og jobbet med mange andre skandinaviske artister som Bjørn Eidsvåg, Silje Nergaard, Oslo Gospel Choir, Espen Lind, Elizabeth Norberg-Schulz og Carola Häggkvist.
Harket har samarbeidet i liveopptredener og i studioopptak med flere artister. Resten var enten lett å lytte til sanger eller dypere sanger, som “Øst Timor” og “Brodsky Tune” som hadde politiske meldinger i dem. Harket har også en datter, Henny, født 2. februar 2003, med kjæresten Anne Mette Undlien. “En slags julekort” og “Spansketrappen” var de mest vellykkede tallene. 30. desember 1990), og Anna Katharina Tomine Malmquist Harket (f. Åring fire begynte han å skrive musikk og spille piano.

Harket har tre barn med sin tidligere konge Camilla Malmqvist Harket, til hvem han var gift mellom 11. februar 1989 og 1998: Jakob Oscar Martinus Malmqvist Harket (f. På en måte sitter vi hver i vår egen lille verden mens Mags er mer nede til jorden. Morten så gjennom Pauls notatbok og kom over navnet, som han likte, og umiddelbart bestemte seg for at det var riktig navn.

I 1984 lanserte A-ha sin første single, “Take On Me”, som ble truffet bare på tredje forsøk i 1985, etter at den ble spilt inn og ledsaget av en musikkvideo regissert av Steve Barron. To av disse albumene ble sunget på norsk, men albumet hans, Wild Seed, ble mer av en internasjonal suksess på grunn av sin engelske tekst. Harket har en annen datter, Karmen Poppy, født 7. september 2008, med Inez Andersson. Harket med Håvard Rem, en norsk poet, for å skrive de fleste sangene. I april 2014 lanserte Harket sitt sjette album med tittelen “Brother”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree